Home » Verbetering

VASTGOEDVERBETERING

Heeft u behoefte aan het opwaarderen van uw vastgoed? Uw huidige vastgoed aanpassen aan de nieuwste normen van energieneutraal gebouw. Bijvoorbeeld door het aanbrengen van nieuwe isolatiemateriaal, vervangen van kozijnen en glas door kozijnen en glas met de hoogste isolatiewaarde (Uw > 0,59 W/m2K !!). Houten of kunststof kozijnen voorzien van onderhoudsarme aluminiumschalen, 3-voudig (triple) glas met zeer hoog isolatiewaarde ( Uf 0,4 W/m2K)
Opwaardering
- kozijnen en glas
- gevelbeplatingen
- dakpannen of aluminium platen
- dakramen en dakkapellen
- binnendeuren en wanden
- plafonds
- Keuken

Bij vastgoedverbetering hebt u in veel gevallen behoefte aan een afbouwspecialist die met u meedenkt over oplossingen. De complete planning en voortgang van het werk wilt u aan een partner kunnen overlaten die weet waar hij het over heeft en die ook de beschikking heeft over de kennis en ervaring.

We plannen niet alleen uw project, maar werken voor u ook de details uit, leveren daar waar nodig de inbouwmaterialen en het materieel om het project op een verantwoorde wijze te monteren. We begeleiden uw project van begin tot eind en zijn pas tevreden als u dat ook bent.